خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موضع گیری جدید وزیر خارجه عربستان درباره سودان

مهر | بین‌الملل | شنبه، 16 اردیبهشت 1402 - 16:39
وزیر خارجه عربستان در جدیدترین موضع گیری خود درباره سودان ابراز امیدواری کرد که مذاکرات جده به ثبات در سودان منجر شود.
نيروهاي،سودان،جده،پشتيباني،گفتگو

به گزارش خبرگزاری مهر، فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی بعد از ظهر امروز شنبه در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی توییتر، از حضور نمایندگان دو طرف درگیر در سودان یعنی نیروهای مسلح و نیروهای پشتیبانی سریع در شهر ساحلی جده در غرب کشورش برای انجام گفتگو استقبال کرد.
وزیر امور خارجه عربستان اعلام کرد: امروز از حضور نمایندگانی از نیروهای مسلح سودان و نیروهای پشتیبانی سریع در شهر جده برای گفتگو درباره وضعیت کشورشان استقبال می‌کنیم و امیدواریم که این گفتگو به پایان یافتن درگیری، آغاز فرآیند سیاسی و بازگشت امنیت و ثبات به جمهوری سودان منجر شود.
در ادامه پیام بن فرحان همچنین آمده است: تایید می‌کنیم که این میزبانی، نتیجه همبستگی بین المللی است.
لازم به ذکر است که شهر جده میزبان گفتگوهای نمایندگانی از ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع است.