خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارمغانی: من به فکر شکایت از فدراسیون بسکتبال نیستم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 16 اردیبهشت 1402 - 16:15
سرمربی تیم ملی بسکتبال گفت: در حال حاضر به فکر شکایت از فدراسیون نیستم و باید در ابتدا تکلیفم را بدانم.
تيم،ملي،بسكتبال،فدراسيون،ارمغاني،پيروزي،جام،جهاني

سعید ارمغانی پس از اینکه به عنوان جانشین مصطفی هاشمی در تیم ملی بسکتبال انتخاب شد در مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۳، سه پیروزی به دست آورد و چهار شکست متحمل شد.
در میان ۵ بازی پایانی تیم ملی که به ۴ شکست و یک پیروزی منتهی شد، مهم‌ترین نتیجه، پیروزی فنی مقابل استرالیا بود (انصراف استرالیا از حضور در ایران) بود که تیم ایران به لطف همین برد، بالاتر از قزاقستان توانست به جام جهانی صعود کند.
در این میان هر روز نام‌های مختلفی از اتاق‌های فدراسیون بسکتبال درباره انتخاب سرمربی جدید به گوش می‌رسد در حالی که کمتر از ۴ ماه تا آغاز جام جهانی بسکتبال و تقابل ایران با برزیل، ساحل عاج و اسپانیا باقی مانده و هیچ برنامه و چشم‌اندازی، پیش‌روی تیم ملی بسکتبال نیست.
همین امر باعث سردرگمی و ناراحتی ارمغانی از مسئولان فدراسیون شده است.
در همین راستا سعید ارمغانی سرمربی تیم ملی به خبرنگار ماگفت: همچنان می‌گویم در قرارداد من بندی وجود دارد که در صورت راه‌یابی تیم ملی به جام‌جهانی این قرارداد تمدید خواهد شد و با این اتفاق، همکاری ما ادامه‌دار خواهد بود.
هنوز برایم جای سوال است چرا از سوی فدراسیون تماسی گرفته نشده و موضع خود را اعلام نمی‌کنند.
او افزود: البته در این مدت تنها ۲ نفر از مسئولان فدراسیون با من تماس گرفتند و از بنده شماره حساب درخواست کردند تا مابقی مطالباتم را به حسابم واریز کنند.
همچنان به فکر شکایت از فدراسیون بسکتبال نیستم و فعلا در مرحله نخست باید تکلیفم را بدانم که کار تیم ملی به کجا می‌رسد و چه کسی هدایت تیم ملی را بر عهده خواهد گرفت.
امیدوارم مطالب روشن شود تا وارد قدم بعدی شوم و درباره آن فکر کنم.
درباره شکایت کردن همچنان فکری نکرده‌ام و امیدوارم همه چیز خوب پیش برود تا شاهد پیشرفت بسکتبال باشیم.