خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روز قدس، زمان اعلام فروپاشی«معامله قرن» است

مهر | سیاسی | پنجشنبه، 09 خرداد 1398 - 15:27
نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه قدس نه با اقدامات خصمانه اشغالگران و نه با طرح‌های توطئه آمیز واشنگتن، سقوط نمی‌کند،گفت:روز قدس، زمان اعلام فروپاشی «معامله قرن» است.
روز،اسرائيل،قدس،صهيونيستي،قرن،ايران،معامله،مقاومت،ملت،آمريكا ...

حجت‌الاسلام احمد سالک در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر لزوم حضور شکوهمند ملت ایران در راهپیمایی روز قدس، گفت: آمریکا و اسرائیل به دلیل عدم شناخت ملت ایران و معیارهای انقلاب همیشه به انحراف رفته و می‌روند.
وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند «مسئله فلسطین در رأس مسائل جهان اسلام است و روز قدس روز صف بندی مردم در برابر متجاوزان و روز پیروزی حق بر باطل است».
همچنین به فرموده امام (ره) در روز قدس مسلمین باید با یکدیگر متحد و مجهز شوند و تا محو اسرائیل باید تجهیز بمانند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: آمریکا و اسرائیل توطئه‌های متعددی را در طول ۴۰ سال گذشته علیه ملت ایران طراحی کردند اما نتوانستند به آرزوهای خود در مورد ایران و منطقه دست یابند و جبهه مقاومت با قدرت شکل گرفت.
سالک تصریح کرد: اسرائیل با سرعت به سمت فروپاشی درونی پیش می‌رود و نیروهای مقاومت در پاسخ به تجاوز اسرائیل به غزه بیش از ۷۰۰ موشک به مناطق مسکونی اسرائیل شلیک کردند، این امر موجب شد رژیم صهیونیستی برای آتش بس به کشور مصر متوسل شود و آتش‌بس یک طرف را به اجرا بگذارد.
وی با اشاره به برگزاری کنفرانس قرن در بحرین برای انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به بیت المقدس و نادیده گرفتن حقوق آوارگان فلسطینی برای بازگشت به کشورشان، گفت: ملت‌های منطقه مخالف برگزاری این اجلاس هستند زیرا طی سال‌های اخیر پیروزی جبهه مقاومت را با گوشت و پوست خود لمس کرده‌اند.
این نماینده مجلس اضافه کرد: بنابراین در جمعه پایانی ماه رمضان راهپیمایی روز خود در سطح جهان و در ایران با شکوه برگزار خواهد شد.
روز جهانی قدس، روز اعلام فروپاشی و اضمحلال «معامله قرن» است.
سالک تاکید کرد: مثلث آمریکا اسرائیل و عربستان در منطقه به دنبال معامله قرن و از بین بردن حقوق ملت فلسطین هستند.
وی تصریح کرد: ما صراحتاً به دولت آمریکا به عنوان متولی معامله قرن اعلام می‌کنیم که این طرح شوم نمی‌تواند برای رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطینیان مشروعیت به ارمغان آورد.
ما به آمریکایی‌ها اعلام می‌کنیم که قدس نه با اقدامات خصمانه اشغالگران و نه با طرح‌های توطئه آمیز واشنگتن، سقوط نخواهد کرد.
نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: در کنار روز جهانی قدس، تداوم سلسله راهپیمایی‌های بازگشت و همچنین تدام مسیر مقاومت در اراضی اشغالی، برای نابودی توطئه‌های آمریکایی صهیونیستی و در رأس آن‌ها معامله قرن، کفایت می‌کند.
بدون شک برگزاری چنین تظاهرات‌هایی به مثابه ارسال پیام مهمی به دشمن صهیونیستی است.