خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وخامت حال نماینده اسیر فلسطینی درپی حمله وحشیانه نظامیان اسرائیلی

مهر | بین‌الملل | شنبه، 16 اردیبهشت 1402 - 13:00
منابع فلسطینی از وخامت حال یکی از نمایندگان فلسطینی در پی حمله نظامیان صهیونیست خبر می‎‌دهند.
فلسطيني،احمد،اسرا،وخيم،صهيونيست،نظاميان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل رسانه‌های فلسطینی، دفتر اطلاع رسانی امور اسرا اعلام کرد که وضعیت «احمد عطون» نماینده اسیر فلسطینی که بامداد پنج‌شنبه توسط نظامیان اشغالگر صهیونیست بازداشت و به طرز وحشیانه‌ای مورد حمله و ضرب و شتم قرار گرفت، رو به وخامت نهاده است.
از سوی دیگر، وزارت امور اسرا و آزادگان فلسطین هم تاکید کرد که احمد عطون که پس از بازداشت به دست نظامیان صهیونیست وضعیتش وخیم شده، در بیمارستان «شعاری تسیدک» بستری است.
این وزارتخانه اعلام کرد که طبق معاینات انجام شده، احمد عطون باید تحت عمل قرار گیرد.
وزارتخانه مذکور خواستار آزادی فوری این نماینده فلسطینی به منظور پیگیری روند درمان او در یکی از بیمارستان‌های فلسطینی شد.
گفتنی است هفته گذشته رژیم صهیونیستی با عدم رسیدگی به وضعیت وخیم جسمانی شیخ خضر عدنان از رهبران جنبش جهاد اسلامی فلسطین، پس از ۸۶ روز اعتصاب غذا موجبات شهادت وی را به وجود آوردند.