خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش تولید میگوی استان بوشهر با استفاده از شیوه‌های نوین

مهر | استان‌ها | شنبه، 16 اردیبهشت 1402 - 11:29
بوشهر- مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: افزایش تولید میگوی پرورشی با استفاده از شیوه‌های نوین آبزی پروری محقق خواهد شد.
شيلات،جايگاه،آموزشي،استان،آموزش،اميني

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل امینی صبح شنبه در سمینار آموزشی روش‌های نوین پرورش میگو و مدیریت بهداشتی مزارع اظهار داشت: آموزش نقش مهمی در افزایش میزان بهره‌وری در زمینه‌های مختلف دارد و در همین راستا برگزاری این دوره‌های آموزشی بسیار مفید است.
وی با تقدیر از حضور شرکت کنندگان در این سمینار آموزشی خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی و چنین سمینارهایی نقش اساسی و مهمی در آگاهی بخشی و آموزش جامعه شیلاتی دارد.
امینی به جایگاه ویژه شیلات بوشهر در استان و کشور اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم با کمک اساتید و مسئولان کشوری و استانی جایگاه شیلات روز به روز به جایگاه بهتر برسانیم و شیلات استان همواره در مسیر تولید، رو به رشد حرکت کند.
مدیرکل شیلات استان بوشهر ادامه داد: یکی از موارد رسیدن به نتیجه مطلوب و دلخواه توسعه ترویج و آموزش روش‌های نوین صنعت آبزی پروری است که قطعاً این موضوع افزایش تولید در این بخش را در پی خواهد داشت.