خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاوروف: حمله پهپادی اوکراین یک اقدام خصمانه بود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 15 اردیبهشت 1402 - 23:28
وزیر خارجه روسیه اقدام اوکراین در حمله پهپادی به کاخ کرملین را اقدامی خصمانه توصیف کرد.
حمله،كرملين،روسيه،پاسخ،اعلام

کرملین روز چهارشنبه گذشته اعلام کرد که کی‌یف تلاش کرده است تا با هواپیما‌های بدون سرنشین به اقامتگاه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه حمله کند، اما سامانه‌های روسی دو پهپاد مهاجم را از کار انداختند و در نتیجه این حمله هیچ‌گونه تلفات جانی و مالی ببار نیامد
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه امروز (جمعه) در مصاحبه‌ای در این باره گفت: «آشکارا این یک اقدام خصمانه بود و واضح است که بدون اطلاع اربابان تروریست‌های اوکراینی نمی‌توانستند این کار را انجام دهند و ما پاسخ خواهیم داد.»
وزیر خارجه روسیه در ادامه تأکید کرد: «ما با اقدامات مشخص به این حمله پاسخ خواهیم داد.»
این در حالی است که پس از آن‌که مسکو اعلام کرد حمله پهپادی به کاخ کرملین را پاسخ می‌دهد، کی‌یف به حالت آماده‌باش درآمد.
«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه اعلام کرده است که پوتین در لحظه حمله پهپادی در کرملین نبود.
روزنامه چینی گلوبال تایمز معتقد است که اوکراین با حمله به کرملین جنگ را به نقطه غیرقابل کنترلی رسانده است.