خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری زورگیر در خانی آباد

مهر | اجتماعی و حوادث | جمعه، 15 اردیبهشت 1402 - 13:56
پلیس پیشگیری تهران از دستگیری مردی که از شهروندان با تهدید سلاح سرد زورگیری می کرد، خبر داد و گفت: متهم به ۱۰ فقره زورگیری اعتراف کرد.
متهم،سرقت،موتورسيكلت،تلفن،پليس،خيابان،زورگيري،مسروقه،سرهنگ

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ رسول بهرامی بیان داشت: عملیات کلانتری ۱۵۲ خانی‌آباد در حال گشت زنی در محدوده خیابان زلفی تهران بودند که به یک موتورسیکلت هوندا تکرو که افراد گذری از خیابان را زاغ زنی می‌کرد، مشکوک و تحت مراقبت‌های ویژه پلیسی قرار می‌دهند.
وی گفت: متهم در همین حین به طرف شهروندی که در حال گذر از خیابان بوده حمله ور و با تهدید سلاح سرد از وی اقدام به زورگیری و سرقت تلفن همراه وی کرده که مأموران به سرعت برای دستگیری زورگیر وارد عمل شدند و متهم به محض رؤیت خودروی گشت با موتورسیکلت از محل متواری شد.
این مقام انتظامی به اقدامات پیش دستانه پلیس و آمادگی هر چه تمام تر مأموران کلانتری اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح مهار و اعلام مشخصات متهم به سایر گشت‌های انتظامی، موتورسیکلت متهم متوقف و وی در یک عملیات منسجم و پلیسی دستگیر و در بررسی‌های بیشتر از متهم ۱ قبضه سلاح سرد و یک دستگاه تلفن همراهی که لحظاتی قبل سرقت کرده بود به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال کشف شد.
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ ادامه داد: متهم ۴۴ ساله در تحقیقات اولیه به جرم خود و ۱۰ فقره سرقت مشابه معترف و اظهار داشت پس از سرقت و زورگیری تلفن همراه اموال مسروقه را به فرد معینی فروخته.
سرهنگ گودرزی در پایان با اشاره به سوابق متهم در امر سرقت خاطرنشان کرد: در این رابطه شناسایی مال خر اموال مسروقه در دستور کار پلیس قرار دارد.