خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش چین و سوریه به حمله پهپادی به کرملین

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 - 17:56
پکن و دمشق در بیانیه‌هایی حمله پهپادی به کرملین با هدف ترور رئیس جمهور روسیه را محکوم کردند.
كرملين،حمله،تروريستي،خارجه،وزارت،ترور

وزارت امور خارجه سوریه با انتشار پیامی در حساب کاربری توییتر خود ضمن محکوم کردن حمله پهپادی به کرملین، آن را اقدامی تروریستی و احمقانه توصیف کرد.
در این پیام آمده است: سوریه از حق روسیه برای دفاع از خود در برابر چنین حملات تروریستی خطرناک و اطمینان از عدم تکرار آن‌ها حمایت می‌کند.
در همین حال، ماو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین، امروز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت که دو طرف منازعه در اوکراین باید از هر اقدامی که به افزایش تنش‌ها منجر می‌شود، اجتناب کنند.
سخنگوی وزارت خارجه چین در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری روسی «تاس» پیرامون حمله پهپادی به کاخ کرملین تصریح کرد که «دو طرف باید از اقدامات افزایش‌دهنده سطح تنش‌ها دوری کنند.»
کاخ کرملین، چهارشنبه در اطلاعیه‌ای با متهم‌کردن کی‌یف جهت ترور رئیس جمهوری روسیه توضیح داد که دو پهپاد با هدف حمله به کرملین توسط سامانه دفاع هوایی مستقر در مسکو رهگیری و سرنگون شدند.
کرملین این حمله پهپادی و تلاش برای ترور پوتین را «عملیات تروریستی» توصیف و اعلام کرد که به این حمله در زمان و مکان مناسب واکنش نشان خواهد داد.