خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

6 فروند شناور حامل کالاهای قاچاق در آب های شمال غرب خلیج فارس توقیف شد- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 - 14:39
فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان از توقیف 6 فروند شناور حامل کالاهای قاچاق به ارزش 250 میلیارد ریال در آب های سرزمینی شمال غرب خلیج فارس خبر داد.
خوزستان،درياباني،قاچاق،پاكباز،مرزباني،بنادر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، به نقل از روابط عمومی فرماندهی مرزبانی و دریابانی خوزستان، سردار لطفعلی پاکباز، اظهار داشت: ماموران دریابانی در جریان گشت دریایی و کنترل آب‌های ساحلی خوزستان به 6 فروند شناور در حال حرکت به سمت بنادر خوزستان مشکوک شدند و آنان را توقیف کردند.
وی گفت: ماموران دریابانی در جریان بازرسی از این شناورها، 475 دستگاه کولر گازی اسپیلت که در یکی از بنادر کشورهای حوزه خلیج فارس بارگیری شده بود، کشف و ضبط کردند.
فرمانده مرزبانی و دریابانی خوزستان با بیان اینکه کالاهای مکشوفه قاچاق فاقد هر گونه اظهارنامه قانونی و گمرکی بودند، عنوان کرد: در این ارتباط 12 متهم به قاچاق کالا بازداشت و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی ارجاع داده شدند.
پاکباز افزود: اداره کل تعزیزات حکومتی استان خوزستان مسئولیت رسیدگی به پرونده های قاچاق کال و ارز را برعهده دارد.
انتهای پیام/735/