خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف یک تن و ۴۰۰ کیلو مواد افیونی در سیستان و بلوچستان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 - 09:28
زاهدان- فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری ۸ سوداگر مرگ و کشف یک تن و ۴۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان خبر داد.
مواد،قاچاقچيان،مأموران،مخدر،پليس،لحظه،انتظامي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار دوستعلی جلیلیان، در تشریح جزئیات این خبر گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، با اشراف اطلاعاتی و انجام اقدامات تخصصی از قصد قاچاقچیان مسلح مواد مخدر در انتقال محموله‌های مواد افیونی از شهرستان‌های زابل، خاش و سراوان به مناطق مرکزی کشور مطلع شده و شناسایی این محموله‌ها را در دستور کار خود قرار دادند.
وی با اشاره به رصد لحظه به لحظه تحرکات اعضای این باند توسط یگان‌های انتظامی، افزود: در ۷۲ ساعت گذشته مأموران پلیس پس از شناسایی محل حضور قاچاقچیان در این شهرستان‌ها، منطقه را تحت نظر قرار داده که قاچاقچیان با مشاهده مأموران به صورت مسلحانه با آنها درگیر شدند.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در این عملیات ۸ سوداگر مرگ دستگیر و در بازرسی از محل حضور و دپوی آنان در مناطق یک تن و ۴۰۰ کیلو گرم انواع مواد مخدر کشف و ۱۰ دستگاه خودرو سواری نیز توقیف شد.