خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واژگونی یک دستگاه خودرو سواری در داورزن ۲ کشته برجای گذاشت

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 14 اردیبهشت 1402 - 08:56
داورزن ـ فرمانده انتظامی داورزن از واژگونی یک دستگاه خودرو سواری زانتیا با ۲ کشته و ۵ مصدوم در این شهرستان خبر داد.
حادثه،محمدآبادي،داورزن،زانتيا،امدادي،سواري

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ اکبر محمدآبادی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر واژگونی یک دستگاه سواری زانتیا در محور داورزن- سبزوار، بلافاصله گشت تصادفات به همراه نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
فرمانده انتظامی داورزن افزود: با حضور مأموران در محل و در بررسی‌های اولیه مشخص شد یک دستگاه خودرو سواری زانتیا به دلایل نامعلومی از جاده منحرف و واژگون شده است.
وی با اشاره به این که در این حادثه ۲ تن کشته و ۵ سرنشین این خودرو مصدوم که بلافاصله توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند، اظهار کرد: دلیل حادثه توسط کارشناسان پلیس در دست بررسی است.
محمدآبادی با ابراز تأسف از این سانحه از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از بروز چنین حوادث تلخ و ناگوار جلوگیری کنند.