خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای تهران خنک می‌شود

فارس | برگزیده، اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 09 خرداد 1398 - 13:28
مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه دما تا روز آینده روند کاهشی دارد، گفت: در برخی از ساعات امروز، وزش باد نسبتاً شدید خواهیم داشت.
هواي،تهران،ساعات،كيفيت،وزش،جوي

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه دما تا روز آینده روند کاهشی دارد، گفت: در برخی از ساعات امروز، وزش باد نسبتاً شدید خواهیم داشت.
حسین شهبازی مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، در ارتباط با کیفیت و وضعیت هوای پایتخت، اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده، امروز افزایش میزان ناپایداری جوی را نسبت به روز گذشته در تهران شاهد خواهیم بود.
وی افزود: امروز در برخی از ساعات بارش پراکنده باران و وزش باد نسبتا شدید با بزرگی بالاتر از ۵ متر بر ثانیه خواهیم داشت.
همچنین وزش باد در برخی از ساعات، احتمال افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به همراه دارد.
مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران عنوان کرد: با تداوم شرایط جوی نسبتا ناپایدار برای فردا، در برخی از ساعات بارندگی و وزش باد نسبتا شدید از سمت نواحی غربی و جنوب غربی را داریم.
همچنین طبق پیش‌بینی‌های انجام گرفته با وجود افزایش موقتی غلظت آلاینده‌ها طبق برخی از ساعات امروز، ناپایداری جوی سبب برقراری شرایط سالم کیفیت هوا در بیشتر مناطق تهران می‌شود.
شهبازی با اشاره به اینکه هوای تهران در حال حاضر سالم است، گفت: با توجه به افزایش میزان ناپایداری جوی و کاهش تردد خودروها در روز پایانی هفته، وضعیت هوای پایتخت فردا همچنان در شرایط سالم قرار دارد.
همچنین دما تا روز آینده روند کاهشی خواهد داشت.
انتهای پیام/