خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر تغییر کرد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 - 19:34
خرمشهر- در مراسمی مدیران کل سابق و جدید اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر تودیع و معارفه شدند.
بندر،خرمشهر،مدير،اجرايي،اداره،استان،رئيس

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر امروز چهارشنبه از زحمات «نورالله اسعدی» مدیرکل سابق بندر اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر تقدیر و «علی عسکری» به عنوان مدیر کل جدید این اداره معارفه شد.
عسکری دارای کارشناسی مدیریت صنعتی در مقطع لیسانس و کارشناسی ارشد در رشته علوم دریانوردی با گرایش حمل‌ونقل دریایی از دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر است.
وی، رئیس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات بندر امام خمینی بوده است.
عضویت در کمیته‌های اجرایی ICT، پدافند غیرعامل و صرفه‌جویی و جذب درآمدهای بندری، بخشی از سوابق اجرایی مدیرکل جدید بندر خرمشهر است.
محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور روز جمعه هشتم اردیبهشت ماه امسال در سفر استانی رئیس جمهور به استان خوزستان گفته بود: ارزیابی عملکرد مدیران استان خوزستان در دیدارهای مردمی انجام شد و با مشورتی که با استاندار صورت گرفت، در مرحله اول ۱۵ مدیر استان جای خود را به دیگر مدیران می‌دهند و تا کنون سه مدیر تغییر کرده و مابقی هم در روزهای آینده تغییر می‌کنند.