خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رهگیری سومین پهپاد بر فراز مسکو/ شنیده شدن صدای آژیر در پایتخت اوکراین

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 - 18:56
تلاش برای ترور پوتین به وسیله پهپاد باعث خشم روسیه و صدور وعده انتقام این کشور شده است.
حمله،روسيه،جمهور،اقدام،رئيس،كرملين،مسكو

به دنبال تلاش اوکراین برای حمله پهپادی به منظور ترور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، مسکو پرواز تمامی هواپیما‌های بدون سرنشین (پهپاد) به جز موارد دارای مجوز دولتی را بر فراز پایتخت این کشور ممنوع اعلام کرد.
با این حال، رسانه ها از شناسایی سومین پهپاد ناشناس در اطراف پایتخت روسیه خبر دادند.
از طرفی، پس از تهدید روسیه برای انجام اقدام تلافی جویانه، نیروهای مسلح اوکراین به حالت آماده باش درآمده و صدای آژیر در کی یف، پایتخت این کشور به صدا در آمده است.
به گزارش تله تریدر، سرویس مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد نیرو‌های اوکراینی تلاش داشتند شبانه با کمک دو پهپاد به کاخ کرملین حمله کرده و رئیس جمهور را ترور کنند.
این بیانیه می‌افزاید: ارتش روسیه توانست در زمان مناسب دو پهپاد اوکراینی که قصد حمله به کاخ کرملین داشتند را شناسایی و رهگیری کند.
این حمله تلفات جانی نداشت و شخص رئیس جمهور در زمان وقوع این حمله در کاخ حضور نداشت.
مسکو تاکید دارد کرملین حمله کی یف را یک اقدام تروریستی برنامه ریزی شده و اقدام علیه پوتین در آستانه روز پیروزی می‌داند.
رئیس جمهور علی رغم وقوع این حمله به انجام کار‌های روزانه خود ادامه می‌دهد.
روسیه می‌گوید مسکو این حق را برای خود محفوظ می‌داند که هر جایی که لازم بداند اقدام تلافی جویانه در این رابطه انجام دهد.