کلنگ برداری از پروژه دولت روحانی در دولت سیزدهم/ آغاز ساخت بیمارستان 120 تختخوابی شازند- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم
استاندار مرکزی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 120 تختخوابی شازند گفت: کلنگ این بیمارستان در شازند در سال های گذشته زده شده ولی بدون هیچ اقدامی رها شده بوده که در واقع امروز عملیات کلنگ برداری از این پروژه را شروع می کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شازند، فرزاد مخلصالائمه پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز عملیات اجرایی بیمارستان 120 تختخوابی شازند با اشاره به اهمیت عدالت در جامعه اظهار داشت: دولت و حکومت وظایفی همچون تضمین رفاه، عدالت، امنیت و هدایتگری جامعه را برعهده دارند که این پروژه بیمارستانی شازند منطبق با این موارد و در راستای دسترسی به زیرساخت های بهداشت و درمان و امنیت و سلامت اجرا می شود.
وی افزود: در سفرهای سیونهگانه ریاست جمهور عموما پروژههایی که دارای پیشرفت فیزیکی کمی داشته یا بدون پیشرفت فیزیکی بودهاند مورد توجه قرار داشته این درحالیست که کلنگ این بیمارستان در شازند در سالهای گذشته زده شده ولی بدون هیچ اقدامی رها شده بوده که در واقع امروز عملیات کلنگبرداری از این پروژه را شروع میکنیم.
مخلصالائمه تصریح کرد: حجم بسیار زیادی پروژه در کشور وجود دارد که با وجود اینکه کلنگ زنی شده اما بدون پیشرفت فیزیکی باقی مانده، از طرفی پروژه های افتتاح شده نیمه تمام نیز در کشور وجود دارد و گریبان دستگاه های اجرایی را گرفته که باید تعیین تکلیف شوند و تلاش بر این است که کارهای عقب افتاده را جبران کنیم.
استاندار مرکزی با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهور به استان مرکزی گفت: تلاش ما در جریان سفر رئیس جمهوری به استان در سال 1401 این بود که پروژه های نیمه تمام با پیشرفت کم به عنوان مصوبات مورد توجه باشد و این سفر در واقع سفری با بیشترین مصوبات غیربودجه ای بود چراکه در مصوبات بودجه ای از اعتبارات سازمان برنامه و بودجه، اعتبارات ملی و استان برای پیشرفت پروژه استفاده می شود که تعداد این پروژه ها در کل کشور به حدود 80 هزار پروژه میرسد.
مخلصالائمه بیان کرد: مبلغ 115 هزار میلیارد ریال برای پروژههای نیمه تمام استان مرکزی در جریان سفر رئیس جمهور به استان مرکزی مصوب شد و مصوبات غیربودجهای و مصوبات مربوط به بخش غیردولتی نیز در این سفر برنامهریزی شد که در راس پروژههای غیردولتی، بیمارستان شازند قرار گرفته که با مشارکت بانک ملی، گروه توسعه ملی و پتروشیمی شازند احداث میشود.
استاندار مرکزی با اشاره به مسئولیت اجتماعی صنایع استان مرکزی گفت: چند پروژه نیمهتمام از جمله بیمارستان ولیعصر(عج) اراک که بیش از 14 سال رها شده بود نیمهتمام مانده تکمیل و تمام میشود که وضعیت خدمترسانی به مردم با اجرایی شدن این پرژوه افزایش مییابد.
مخلصالائمه بیان کرد: همچنین در بخش بیمارستان تخصصی بیماران مبتلا به سرطان یعنی بیمارستان آیتالله خوانساری اراک نیز اقدامات خوبی شده که فاز سوم این بیمارسان نیز تکمیل و بهره برداری می شود.
وی ادامه داد: بیمارستان زنان و زایمان اراک نیز پس از سالها در سال 1402 بهرهبرداری خواهد شد که اقدامات خوبی در حوزه توسعه زیرساختهای بهداشت و درمان استان مرکزی به شمار میروند.
استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: استان مرکزی ساخت بزرگترین مرکز توانبخشی سالمندان و معلولان در منطقه را آغاز کرده است، بخشی از این مرکز در محدوده روستای خانه میران آماده بهرهبرداری است و در افق آن وسعتی بالغ بر 2 برابر ظرفیت آسایشگاه کهریزک تهران برنامه ریزی شده و خیرین نیز می تواند در این پروژه مشارکت داشته باشند که با تکمیل این مرکز و شبکه، استان مرکزی قطب بهداشت و درمان و سلامت غرب کشور خواهد شد.
انتهای پیام/711/