خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رُم به سعودی ها فروخته نمی شود- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 - 13:40
با وجود انتشار اخباری مبنی بر نزدیک شدن سرمایه گذاران سعودی به باشگاه رم، مالکان آمریکایی جالوروسی قصد فروش این باشگاه را ندارند.
باشگاه،فردكين،فروش،دن،نشريه

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه گاتزتا دلواسپورت مدعی شد که دن فردکین مالک باشگاه رُم قصد ندارد جالوروسی را به بفروشد.
روز دوشنبه بود که نشریه کوریره دلواسپورت مدعی شد گروهی از سرمایه‌گذاران سعودی از طریق یک تاجر ایتالیایی به نام رافائلو فولیری مذاکراتی را با دن فردکین برای خرید اکثریت سهام این باشگاه آغاز کرده است تا به مالک جدید تیم پایتخت ایتالیا تبدیل شود.
اکنون اما دیگر نشریه معروف ایتالیا، تمایل فردکین به فروش باشگاه را تکذیب کرده و نوشته است که او حتی به پیشنهادهایی که برای فروش باشگاه داشته گوش نمی‌دهد.
گاتزتا حتی نوشته است که خانواده فردکین آماده‌اند سرمایه‌گذاری بیشتری در جالوروسی انجام دهند و هرگز هدف‌شان از خرید این باشگاه سود کردن از فروش آن با رقمی بالاتر نبوده است.
دن فردکین حتی قصد فروش بخشی از سهام باشگاه را هم ندارد و بالعکس به دنبال راهی برای تقویت ارتباط با مردم شهر رم از طریق برنامه‌هایی مانند احداث استادیوم اختصاصی جدید است.
فردکین‌ها سال 2020 باشگاه رم را از جیمز پالوتا خریداری کردند و تا کنون بیش از 700 میلیون یورو در این تیم سرمایه‌گذاری انجام داده‌اند.
انتهای پیام/