خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمدرضا حیدریان سرمربی تیم فوتسال دانشجویان شد

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 - 11:56
طی حکمی از سوی رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی محمد رضا حیدریان به عنوان سرمربی تیم فوتسال دانشجویان انتخاب شد.
فوتسال،تيم،دانشجويان،مسابقات،حيدريان،دانشگاهي،فدراسيون

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، به منظور حضور تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برای شرکت در مسابقات بین المللی روسیه (Yekaterinburg) محمدرضا حیدریان به عنوان سرمربی تیم فوتسال دانشجویان انتخاب شد.
در حکم هادی بشیریان رئیس فدراسیون دانشگاهی برای حیدریان آمده است:
«نظر به حضور تیم فوتسال دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برای شرکت در مسابقات بین المللی که ۲۸ مردادماه تا ۱۰ شهریورماه در کشور روسیه (Yekaterinburg) برگزار خواهد شد، با توجه به تجارب و تخصص ارزنده جناب عالی، به موجب این حکم به سمت سرمربی تیم فوتسال دانشجویان منصوب می‌شوید.
امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال و بهره گیری از کلیه امکانات و استعدادهای موجود در پیشبرد امور محوله و نیل به اهداف مورد نظر شاهد موفقیت‌های فنی و اخلاقی در این دوره از مسابقات باشیم.»
همچنین رئیس فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، رضا نوری را به عنوان مسئول امور اجرایی و پشتیبانی تیم فوتسال دانشجویان منصوب کرد.
تیم فوتسال دانشجویان با همکاری دانشگاه تهران در مسابقات بین المللی روسیه که مرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود شرکت خواهد کرد.
حیدریان از اسطوره‌های فوتسال ایران محسوب می‌شود که سابقه حضور در کادر فنی تیم ملی فوتسال ایران در دوران سیدمحمد ناظم الشریعه و جام جهانی ۲۰۲۱ لیتوانی را هم دارد.