خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست هم‌اندیشی نخبگان قرآنی برگزار شد

مهر | دین و اندیشه | چهارشنبه، 13 اردیبهشت 1402 - 11:28
نشست هم‌اندیشی نخبگان قرآنی در راستای تربیت ۴ هزار حافظ و هزار معلم روخوانی، روانخوانی و حفظ قرآن کریم ویژه همسر و فرزندان طلاب سراسر کشور در سازمان دارالقرآن الکریم برگزار شد.
الكريم،دارالقرآن،علميه،قرآني

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هم‌اندیشی نخبگان قرآنی در راستای تربیت ۴ هزار حافظ و هزار معلم روخوانی، روانخوانی و حفظ قرآن کریم ویژه همسر و فرزندان طلاب سراسر کشور برگزار شد.
این نشست با حضور حجج اسلام تقی‌زاده، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم و احسان علائیان، معاون معیشت و خانواده مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، جمعی از اساتید پیشکسوت و فعالان برجسته قرآن کریم در کشور و جمعی از مدیران سازمان دارالقرآن الکریم و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه برگزار شد.
در این نشست، در خصوص توسعه فعالیت‌های قرآنی به ویژه در زمینه حفظ و تدبر قرآن کریم و نیز تربیت کادر متخصص قرآنی در بین خانواده‌های طلاب بحث و تبادل نظر شد.
قرار است در سال ۱۴۰۲ مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با مشارکت سازمان دارالقرآن الکریم این طرح را در سطح کشور راهبری نماید.