سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورزش پهلوانی و زورخانه ای ریشه در فرهنگ دینی و مکتب اسلام دارد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 - 19:57
اراک-سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت:ورزش پهلوانی و زورخانه ای ریشه در فرهنگ دینی و مکتب اسلام ناب محمدی(ص) دارد.
ورزش،پهلواني،جوانان،استان،اداره،غيرت،زورخانه،قطعاً،ترويج،مركز ...

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود پیرایش عصر سه شنبه در نشست برنامه ریزی برنامه‌های هفدهم شوال در محل سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی ضمن تسلیت درگذشت سردار علیرضا صفارزاده اظهار داشت: عروج مظلومانه و آسمانی سردار علیرضا صفارزاده از پیشکسوتان تربیت بدنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مدیران خوش‌نام و تأثیرگذار ورزش کشور ضایعه‌ای بزرگ بود و قطعاً مجاهدت‌ها و اقدامات ایشان همواره ماندگار خواهد ماند.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی همچنین شهادت مظلومانه، شجاعانه و غیرتمندانه «حمیدرضا الداغی» جوان خوش غیرت دیار خراسان را تسلیت گفت و افزود: شهید غیرت حمیدرضا الداغی نمونه یک پهلوان و قهرمان واقعی است و مجاهدت ایشان نشانگر روشن بودن مشعل غیرت در بین جوانان ایرانی است و با وجود چنین جوانانی قطعاً توطئه‌های دشمنان در ترویج بی غیرتی و زیر سوال بردن ارزش‌های اسلامی و سنت‌های دینی و انقلابی بی اثر خواهد بود.
وی با بیان اینکه ورزش پهلوانی و زورخانه ای ریشه در فرهنگ دینی و مکتب اسلام ناب محمدی (ص) دارد و مدل حکمرانی ما است، افزود: امروز باید منش پهلوانی، مردانگی و مقاومت در جامعه ترویج و تقویت شود و قطعاً ورزش پهلوانی از همه نظر کامل و غنی است و البته این ورزش در بین جوانان و نوجوانان محبوب است.
پیرایش تأکید کرد: جوانان ایرانی داعیه دار ورزش پهلوانی و زورخانه ای هستند و استقبال زیاد جوانان و نوجوانان ایرانی از این ورزش نشان از زنده بودن منش و سیره پهلوانی دارد و فرا رسیدن هفدهم شوال فرصتی مناسب برای ترویج این ورزش و البته تبیین آئین‌های بسیار ارزشمند این ورزش است.
وی افزود: پیشنهاد می‌شود هفته گرامیداشت ورزش پهلوانی هر روز آن به نام یکی از شهدای شاخص ورزشکار استان نامگذاری شود و اقدامات تبیینی در مورد شهید بزرگوار برجسته شود.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی تأکید کرد: تهذیب و پهلوانی در ورزش زورخانه ای وجود دارد و به نوعی ورزش پهلوانی از عناصر هویتی ما محسوب می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: همه ظرفیت‌های موجود در حوزه فرهنگی و ورزشی برای بهره بردن از هفته ورزش پهلوانی و قهرمانی پای بیاید و اداره ورزش و جوانان استان تمام قد در این راستا پای کار است.