خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش شورای اطلاع‌رسانی دولت به ایده فروش کیش، قشم و خوزستان!

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 - 19:00
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت:وزیر رفاه تأکید کرده موضع مذکور، شخصی و مؤکداً بر خلاف سیاست‌های دولت و اقدامات این وزارتخانه برای حل ریشه‌ای معضلات است.
رفاه،ناترازي،بازنشستگي،موضع

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به موضع یکی از مدیران وزارت رفاه برای فروش کیش و قشم با هدف حل مشکل ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، گفت: وزیر رفاه تأکید کرده موضع مذکور، شخصی و مؤکداً بر خلاف سیاست‌های دولت و اقدامات این وزارتخانه برای حل ریشه‌ای و ساختارمند معضلات بجا مانده از گذشته است.
احسان صالحی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت:
«‏در خصوص بی‌دقتی و کج‌سلیقگی یک مدیر وزارت رفاه در بیان راه‌حلی نادرست برای حل ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، وزیر محترم رفاه تأکید کرد موضع مذکور، شخصی و مؤکداً بر خلاف سیاست‌های دولت و اقدامات این وزارتخانه برای حل ریشه‌ای و ساختارمند معضلات بجا مانده از گذشته است.»
سجاد پادام ‏مدیرکل بیمه‌های اجتماعی وزارت کار درباره حل ناترازی صندوق‌های بازنشستگی گفته بود ممکن است ناگزیر شویم کیش و قشم را بفروشیم تا این مشکل حل شود