خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساماندهی کشتارگاه‌ها برای سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز ضروری است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 12 اردیبهشت 1402 - 17:42
یاسوج- مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ساماندهی کشتارگاه‌ها برای سلامت مصرف کنندگان گوشت قرمز ضروری است.
كشتارگاه،رجايي،فر،سرد،اتاق

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر بعدازظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: کشتارگاه صنعتی یاسوج تنها مرکز کشتار دام استاندارد در کهگیلویه و بویراحمد است.
وی بیان داشت: هفت کشتارگاه استان نواقصی دارند که رفع آنها نیازمند همکاری دیگر نهادها است.
رجایی فر افزود: این کشتارگاه‌ها باید به اتاق پیش سرد، چاه سبتیک و خط کشتار ریلی تجهیز شود.
وی اظهار داشت: نگهداری لاشه دام به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد باعث از میان رفتن ویروس‌ها و عوامل بی ماری زا از جمله تب کریمه کنگو و بروسلوز یا همان تب مالت می‌شود.
رجایی فر تصریح کرد: هفت کشتارگاه نیمه صنعتی در استان وجود دارد و این کشتارگاه نیمه صنعتی به دلیل نداشتن سیستم‌های اتاق سرد برای نگهداری، نبودن خودروهای ویژه حمل لاشه و غیر بهداشتی بودن شیوه دفن دارای نواقص جدی هستند.