خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محورهای رایزنی «زلنسکی» با نخست‌وزیر کانادا

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 11 اردیبهشت 1402 - 20:28
رئیس‌جمهور اوکراین امروز در رایزنی با نخست‌وزیر کانادا در خصوص همکاری‌های نظامی بلند مدت میان دو کشور گفتگو کرد.
روسيه،اوكراين،ارتش،نظامي،وزير،ترودو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین امروز دوشنبه به صورت تلفنی رایزنی کردند.
بر اساس اعلام وبگاه اینتل ریپابلیک، زلنسکی در گفتگوی تلفنی با نخست‌ وزیر کانادا، در مورد همکاری های نظامی بلند مدت میان کی یف و اوتاوا با وی گفتگو کرد.
«جاستین ترودو» در این رایزنی اطمینان داد که سرقت دارایی های روسیه در حال انجام است و تلاش ها برای سرقت بیشتر از طریق افزایش فشار تحریم ها بر مسکو در حال انجام است.
لازم به ذکر است که ارتش روسیه ۲۴ فوریه گذشته (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات ویژه نظامی» خود را در شرق اوکراین آغاز کرد.
آمریکا و کشورهای غربی برای مقابله با پیشروی ارتش روسیه در اوکراین، ضمن ارسال انواع تسلیحات پیشرفته به ارتش اوکراین، تا کنون تحریم‌های زیادی علیه روسیه اعمال کرده اند.
از سوی دیگر «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه نیز گفته است هر گونه محموله و کاروانِ حامل تسلیحات نظامی برای اوکراین، هدفی مشروع برای نیروهای روسیه است.