خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت الله دری نجف آبادی: مهمترین رکن معلمی انسان سازی است- اخبار مرکزی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 11 اردیبهشت 1402 - 17:42
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: مهمترین رکن معلمی انسان سازی است.
جامعه،معلمان،نقش،دري،معلم،شهيد،استاد،اسلام،اشاره،اسلامي،مكار ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم در اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در آستانه هفته بزرگداشت مقام معلم، در همایش تجلیل از مربیان و معلمان فراجا استان مرکزی با اشاره به رسالت معلمان در نظام جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: تربیت نیروی انسانی خلاق، توانمند، باتقوا و کارآفرین از وظایف اساسی معلمان است، مهمترین رکن معلمی، انسان‌سازی است که باید توجه ویژه ای به آن داشته باشند.
دری نجف آبادی افزود: معلمان با تاسی از نبی مکرم اسلام(ص) نقش بسزایی در ترویج مکارم اخلاقی در جامعه دارا هستند و این رسالت مهم بر عهده ی آنهاست بنابراین همه باید قدردان زحمات این قشر از جامعه باشند.
وی ادامه داد: بر اساس آموزه های دین مبین اسلام، حرفه مقدس معلمی شان و منزلت والایی دارد و ادای احترام و رعایت ادب به افرادی که در تعلیم و تربیت انسان نقش اساسی دارند، یک ضرورت قلمداد شده است، بنابراین باید فرهنگ تکریم معلم در بین همه اقشار جامعه نهادینه شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به اهمیت نقش آموزش در توسعه فرهنگی جامعه اشاره کرد و گفت: معلمان، طلاب حوزه‌های علمیه و اساتید دانشگاه به عنوان خط مقدم جبهه علم و دانش نقش بسیار کلیدی و حساسی در توسعه فرهنگی جامعه بر عهده دارند.
دری نجف آبادی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید «مرتضی مطهری» خاطرنشان کرد: این استاد فرزانه، نمونه یک معلم فداکار و پرتلاش بود که تمام توان خود را برای ترویج مکارم اخلاقی و اسلامی در جامعه به‌کار گرفت و در این مسیر جان خود را فدا کرد.
امام جمعه اراک استاد شهید مرتضی مطهری را نماد تولید اندیشه و اخلاق اسلامی برشمرد و افزود: نقش این شهید والامقام به عنوان یک عالم دینی در کنار امام راحل (ره) در تببین اندیشه‌های اسلام ناب محمدی(ص) و مبارزه با اندیشه‌های ناپاک و غبارآلود در سال‌های نخست پیروزی انقلاب که رفع شبه و روشنگری یک ضرورت اجتناب ناپذیربود، بی‌بدیل بود.
انتهای پیام/711/