خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روایت شهادت اولین ذبیح فاطمیون+فیلم

تسنیم | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 09 بهمن 1397 - 00:10
رضا اسماعیلی در بهمن ماه 92 به شهادت رسید و حالا در پنجمین سالگرد شهادت این شهید مدافع حرم فاطمیون روایت شهادت او یادآور فداکاری رزمندگان افغانستانی در سوریه است.
رضا،اسماعيلي،شهادت،فاطميون،افغانستاني،حرم،شهيد،جوان،نبرد

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، رضا اسماعیلی، جوان افغانستانی بود که با تشکیل تیپ فاطمیون به صف مدافعان حرم حضرت زینب (س) پیوست و در بهمن ماه سال 1392 به شهادت رسید.
او یک جوان افغانستانی ساکن مشهد بود.
یک جوان ورزشکار و نائب‌قهرمان وزن 55کیلوگرم پرورش اندام استان خراسان رضوی بود.
حدودً 19 سال داشت و در دانشگاه فردوسی مشهد مشغول تحصیل بود.
رضا در نبرد با تکفیری‌ها نمونه نداشت، بسیاری از دشمنان را به جهنم فرستاده بود.
در نبرد آزادسازی شهرک شیعه‌نشین زمانیه، بسیار شجاعانه جنگید و بعد هم اسیر دست پیروان یزید شد.
هنوز ساعتی از اسارت رضا اسماعیلی نگذشته بود که در شبکه‌های مجازی تصاویر او پخش شد.
سر بریده‌ رضا بر دستان آن‌ها می‌چرخید.
دوستانش عملیات را ادامه دادند و شهرک آزاد شد و پیکر رضا به دست آمد، اما سربریده‌اش نه.
رضا اسماعیلی در بهمن ماه 92 به شهادت رسید و حالا در پنجمین سالگرد شهادت این شهید مدافع حرم فاطمیون روایت شهادت او یادآور فداکاری رزمندگان افغانستانی در سوریه است.
روایتی از شهید مدافع حرم «رضا اسماعیلی» اولین ذبیح جبهه مقاومت اسلامی و لشکر فاطمیون در سوریه در مستند «ابو سه نقطه» به کارگردانی «علیرضا باغشنی» کاری از مرکز رسانه ای فاطمیون آمده است.
بخشی از این مستند به یادآوری نحوه شهادت شهید اسماعیلی به روایت همرزمان او می‌پردازد که در ادامه قابل مشاهده است:
انتهای پیام/