خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نساجی مقابل پیکان مزد زحمات خود را گرفت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 10 اردیبهشت 1402 - 21:29
قائمشهر - سرمربی تیم نساجی مازندران با اشاره به تلاش این تیم برای برد مقابل پیکان در یک چهارم نهایی جام حذفی گفت: مزد زحمات را گرفتیم.
بازي،نساجي،نتيجه،تيم،هواداران،پيكان

به گزارش خبرنگار مهر، کارلوس هرناندز در نشست خبری بعد از بازی با تیم پیکان با تقدیر از حمایت هواداران اظهار داشت: هواداران به خوبی از این تیم حمایت کردند و به پشتیبانی آنها دلگرم هستیم.
وی با عنوان این که در ۲۰ دقیقه اول تیم پیکان بازی را در دست داشت، افزود: در ادامه توانستیم بازی را در دست بگیریم و در نیمه دوم با ثمررساندن گل نتیجه بازی عوض شد.
وی در پاسخ به این که چرا نساجی در دو بازی قبلی در نیمه دوم دچار افت شده بود، افزود: در این بازی سعی کردیم در نیمه دوم بهتر باشیم و به نتیجه رسیدیم.
سرمربی تیم نساجی مازندران با اظهار این که علیرضا حقیقی بازیکنان مهم و فوق العاده ای است، افزود: برای ما هواداران مهم هستند و از حمایت‌های آنها تقدیر می‌کنیم و نساجی در این بازی تلاش و زحمت کرد و به نتیجه رسد و این روند باید ادامه یابد.
هرناندز با اظهار این که تمرکز نساجی به سه بازی باقیمانده در لیگ است، افزود: در حال حاضر به بازی آینده تمرکز می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم نتیجه مطلوبی کسب کنیم.
وی ادامه داد نساجی در این بازی مزد زحمات را گرفت و به نتیجه رسید.
تیم نساجی مازندران در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی در ورزشگاه شهیدوطنی قائمشهر میزبان تیم پیکان تهران بود و با نتیجه ۳ بر صفر میهمان خود را با شکست بدرقه کرد.