خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای افتتاح همت در نیمه اول سال/پیشرفت پروژه ۹۲ درصد است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 09 خرداد 1398 - 10:35
کرج - مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز گفت: تلاش می‌کنیم در نیمه نخست امسال پروژه امتداد آزادراه همت تا کرج زیر بار ترافیک برود.
پروژه،آزادراه،همت،استان،ادامه،آبيك

تقی رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص روند اجرایی ادامه پروژه امتداد آزادراه همت تا کرج، به بازدیدی که چند روز پیش معاون وزیر راه از این پروژه داشت اشاره کرد و گفت: تلاش می‌کنیم در نیمه نخست امسال این پروژه زیر بار ترافیک برود.
وی در ادامه پیشرفت فیزیکی این پروژه را بیش از ۹۲ درصد اعلام کرد و گفت: رفع معارضین پروژه در مرحله پایانی قرار دارد و به‌موازات عملیات اجرایی دنبال می‌شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز با تأکید بر اینکه در پیشبرد پروژه امتداد آزادراه همت تزریق منابع مالی از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: رفع معارضین و تزریق منابع مالی به پروژه به جد پیگیری می‌شود تا طبق وعده داده‌شده در نیمه نخست امسال به بهره‌برداری برسد.
رضایی در بخش دیگری در خصوص پروژه راه‌سازی آبیک - چرم شهر که از دیگر پروژه‌های مهم استان البرز است، گفت: این پروژه مقرر بود تا سال ۹۹ تکمیل شود اما با پیشرفت خوبی که حاصل‌شده تلاش می‌کنیم امسال زیر بار ترافیک برود.
وی بابیان اینکه سال جاری سال شکوفایی پروژه‌های راه‌سازی استان است، گفت: امسال افتتاح قطعه یک آزادراه تهران - شمال، بهره برداری از پروژه آبیک - چرمشهر، تکمیل ادامه آزادراه همت و به سرانجام رساندن پروژه طالقان - هشتگرد را شاهد خواهیم بود.