خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای توافقنامه همکاری دفاعی امارات و آمریکا

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 09 خرداد 1398 - 09:47
امارات متحده عربی و آمریکا در بیانیه‌ای مشترک از اجرای توافقنامه همکاری دفاعی میان دو کشور خبر دادند.
امارات،توافقنامه،متحده،منطقه،ترويج،عربي،گذشته،آمريكا،كشور،بو ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رای الیوم، امارات متحده عربی و آمریکا، شب گذشته در بیانیه‌ای مشترک از آغاز اجرای توافقنامه همکاری دفاعی میان دو کشور، که اوایل سال جاری میلادی امضا شد، خبر دادند و تأکید کردند که این توافقنامه باعث تقویت هماهنگی نظامی میان دو کشور می‌شود و مشارکت قدرتمند نظامی، سیاسی و اقتصادی طرفین را در این برهه حساس، بیش از پیش تقویت می‌کند.
این بیانیه افزود: « ایالات متحده و امارات متحده عربی عمیقا علاقه‌مند به ترویج رونق و ثبات در منطقه هستند.
این توافقنامه، با ترویج همکاری نزدیک تر در زمینه مسائل امنیتی و دفاعی و حمایت از تلاش‌های هر دو کشور برای حفظ امنیت منطقه خلیج‌فارس را ترویج می کند.»
همزمان با اعلام اجرای این توافقنامه، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی رئیس‌‌جمهوری آمریکا در امارات حضور دارد.
او، روز گذشته با «محمد بن زاید آل نهیان» ولی‌عهد ابوظبی دیدار و گفت‌وگو کرد.
جزئیات بیشتری از موضوعات مطرح شده در نشست دو طرف، مخابره نشده ولی احتمالا محتوای سخنان در ارتباط با افزایش تنشها در منطقه خلیج‌فارس و به خصوص در رابطه با ایران است.
ناظران، سفر بولتون به امارات متحده عربی را در راستای سیاست‌های ضد ایرانی و ایران‌هراسی دولت ترامپ ارزیابی می‌‌کنند و معتقدند که موج تبلیغات ضد ایرانی از سوی آمریکا به‌ویژه در آستانه برگزاری کنفرانس اقتصادی بحرین درباره «معامله قرن» تشدید شده است تا افکار عمومی را متقاعد کنند که دشمن اصلی منطقه، ایران است و نه رژیم صهیونیستی.
دولت ترامپ، هقته گذشته نیز با ادعای وضعیت اضطراری در خاورمیانه و ضمن دور زدن کنگره بیش از 8 میلیارد دلار اسلحه به سعودی، امارات و اردن فروخت.
انتهای پیام/