سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمدرضا پوریا نایب رئیس فدراسیون بدمینتون آسیا شد

مهر | ورزشی | شنبه، 09 اردیبهشت 1402 - 15:00
سرپرست فدراسیون بدمینتون ایران به عنوان نایب رئیس آسیا انتخاب شد.
رئيس،عنوان،فدراسيون،آسيا،بدمينتون

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فدراسیون بدمینتون امروز ۹ اردیبهشت ماه مجمع انتخاباتی فدراسیون بدمینتون آسیا برگزار شد.
در این جلسه رئیس، نواب رئیس، دبیرکل و خزانه دار بدمینتون آسیا به مدت ۴ سال انتخاب شدند.
در ایتدا روسای کمیته ها گزارش سال گذشته را ارائه دادند که پوریا گزارش کمیته قوانین مقررات را ارائه داده و مورد تصویب اعضا قرار گرفت.
آنتون از اندونزی به عنوان رئیس جلسه و توماس لوند به عنوان نماینده فدراسیون جهانی و ناظر حضور داشتند.
در پایان انتخابات کیم جونگ سو از کره جنوبی به عنوان رئیس، کنی گوچی کیونگ از مالزی به عنوان دبیرکل و جاسم کنزو به عنوان نماینده آسیا در فدراسیون جهانی انتخاب شدند.
همچنین پوریا سرپرست فدراسیون بدمینتون و رئیس کمیته قوانین و مقررات آسیا با ۳۴ رای به مدت ۴ سال به عنوان نایب رئیس آسیا انتخاب شد.