خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد ۷۳ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

مشرق | اقتصادی | شنبه، 09 اردیبهشت 1402 - 13:28
شاخص کل بورس با رشد ۷۳ هزار و ۲۵۵ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۴۳۸ هزار و ۵۴۲ واحدی ایستاد.
واحدي،شاخص،بورس

به گزارش مشرق، امروز شنبه (۹ اردیبهشت) در ابتدای بازار شاخص کل بورس با رشد ۴۵ هزار و ۴۵۸ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۴۱۰ هزار و ۷۴۴ واحدی قرار گرفت.
در انتهای بازار شاخص کل بورس با رشد ۷۳ هزار و ۲۵۵ واحدی در تراز ۲ میلیون و ۴۳۸ هزار و ۵۴۲ واحدی ایستاد.
ارزش معاملات بورس تهران امروز به حدود رقم ۱۴ هزار و ۱۰۹ میلیارد تومان رسید.
«فولاد»، «فارس» و «فملی» سه نمادی بودند که بیشترین تاثیر را در شاخص داشتند و «شستا»، «پی باد» و «فملی» سه نماد پر تراکنش بودند.
شاخص کل هم وزن با رشد ۱۴ هزار و ۴۵۱ واحدی روی پله ۸۰۰ هزار و ۹۴۶ واحدی قرار گرفت.
همچنین حجم معاملات امروز سهام در بورس تهران به تعداد ۲۳ هزار و ۳۰ میلیارد سهم به ارزش ۱۴ هزار و ۱۰۹ هزارمیلیارد تومان رسید.
شاخص فرابورس هم با رشد ۶۲۷ واحدی روی پله ۳۰ هزار و ۳۷۰ واحدی ایستاد.
همچنین حجم معاملات امروز سهام در فرا بورس به تعداد ۴ هزار و ۹۴۰ میلیارد سهم به ارزش ۴ هزار و ۱۸ میلیارد تومان رسید.