خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش قدرت حزب بنی گانتس در برابر دیگر احزاب صهیونیست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 09 اردیبهشت 1402 - 12:28
نظرسنجی‌ها از افزایش قدرت حزب بنی گانتس در برابر دیگر احزاب صهیونیست حکایت دارد.
حزب،كرسي،سنجي،نظرسنجي،رياست

نظرسنجی جدید در فلسطین اشغالی از افزایش قدرت حزب بنی گانتس، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی و کاهش قدرت حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم حکایت دارد.
به گزارش پایگاه اینترنتی العهد، بر اساس نظر سنجی روزنامه معاریو، قدرت حزب صهیونیستی موسوم به «اردوگاه دولت» به ریاست بنی گانتس وزیر جنگ سابق این رژیم در برابر حزب «یش عتید» به ریاست یائیر لاپید و حزب لیکود (به ریاست بنیامین نتانیاهو) در حال افزایش است و به ۲۸ کرسی رسید.
این نظر سنجی پس از مراسم یادبود کشته شدگان جنگ‌های اسرائیلی و مراسم روشن کردن شمع در کوه «هرتسل» در قدس اشغالی که بنی گانتس رئیس حزب ”اردوگاه دولت“ در آن شرکت کرده بود، انجام شد.
بر اساس این نظر سنجی، کرسی‌های حزب ”یش عتید“ در کنست از ۱۹ کرسی در نظرسنجی قبلی، به هفده کرسی در نظرسنجی جدید کاهش یافت.
این نظرسنجی نشان می‌دهد، کرسی‌های حزب لیکود نیز با حذف ۳ کرسی به ۲۳ کرسی کاهش خواهد یافت.
بر اساس این نظر سنجی، تشکل احزاب مخالف موفق به کسب ۷۰ کرسی خواهد شد و سهم تشکل احزاب «ائتلاف کابینه» ۵۰ کرسی خواهد بود.