خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات سالانه حداقل ۲۰۰ تن زعفران به بازار‌های هدف

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 08 اردیبهشت 1402 - 14:29
عضو شورای ملی زعفران گفت: بنابر آمار سالانه حداقل ۲۰۰ تن زعفران به بازارهای هدف صادر می شود که این موضوع یک رکورد است.
صادرات،زعفران،حسيني،ارز،بازگشت،حفظ

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
آقای علی حسینی گفت: هم اکنون حداقل قیمت هرکیلو زعفران ۳۰ میلیون تومان و حداکثر ۴۲ میلیون تومان است.
او با بیان اینکه عرضه و تقاضا روند عادی دارد، افزود: در بحث صادرات امید به آینده بیشتر است چراکه با هدف تداوم صادرات، تولید و ارتقای کیفیت باید به گونه ای برنامه ریزی کنیم که سهم ما در بازارهای دنیا حفظ شود.
حسینی با تاکید بر روان سازی صادرات با بخش خصوصی گفت: علی رغم آن که زعفران محصولی کم آب است، اما عوارض آب مجازی برای صادرات دریافت می شود که این امر در خصوص محصول زعفران بی انصافی است.
دولت برای بازگشت ارز و کالاهای صادراتی باید کاری کند که صادرکننده پیمان سپاری ارزی را در اختیار سایر واردکننده ها قرار دهد تا شاهد جهش صادرات باشیم.
او گفت: بنابر آمار سالانه ۲۰۰ تن زعفران صادر می شود که این میزان صادرات یک رکورد است که برای حفظ این میزان و رونق صادرات باید موانع بازگشت ارز حذف شود‌.