خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع آوری ۱۶۱ معتاد و خرده فروش مواد مخدر در قم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 اردیبهشت 1402 - 23:57
قم- فرمانده انتظامی شهرستان قم از جمع آوری ۱۶۱ معتاد و خرده فروش مواد مخدر با اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی در قم خبر داد.
مخدر،امنيت،مواد،نفر،اجتماعي،طرح

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ امیر مختاری اظهار داشت: طرح ارتقا امنیت اجتماعی با هدف مبارزه با سارقان خودرو و موتورسیکلت، اعتیاد و مواد مخدر و سوخت قاچاق به مدت ۴ روز در شهر قم اجرا شد.
وی افزود: عوامل انتظامی با اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی با هدف افزایش احساس امنیت اجتماعی، در مناطق جرم خیز، بیش از ۱۶۱ نفر از مجرمان شامل ۱۱۰ نفر معتاد و ۵۱ نفر خرده فروش مواد مخدر را دستگیر و جمع آوری کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان قم با اشاره به کشف ۶ کیلو گرم انواع مواد مخدر در این طرح، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را سریعاً از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام و در صورت داشتن هر گونه انتقاد، پیشنهاد و یا تقدیر و تشکر از عملکرد مأموران با سامانه ۱۹۷ دفتر نظارت همگانی تماس حاصل کنند.