خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقاشی‌های مهدی راحمی روی دیوار رفت/ ضیافت در قعر

مهر | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 06 اردیبهشت 1402 - 17:56
نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های مهدی راحمی با عنوان «ضیافت در قعر» در گالری آرتیبیشن به نمایش درمی‌آید.
گالري،خيابان،راحمي،ضيافتي،قعر،ارديبهشت،وضعيت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی گالری، «ضیافت در قعر» با آثار جدید این هنرمند از تاریخ ۸ اردیبهشت تا ۱۷ اردیبهشت به صورت حضوری در گالری آرتیبیشن برگزار می‌شود.
راحمی در توضیح این مجموعه اثر، نوشته است: «تجسم بخشیدن به یک وضعیت اجتماعی مشترک مسئله اصلی نقاشی‌هایم در چند دوره اخیر است.
وضعیتی که در آن فرهنگ اندیشیدن و جستجوگری جای خود را به مصرف و پذیرفتن هر آنچه رسانه می‌خواهد داده شده است.
در مجموعه حاضر به بی‌تفاوتی و عادت کردن به وضعیت اکنون پرداخته شده است.
کنار آمدن با آنچه که می‌دانیم پایان تباهی دارد، عجیب است که گویی در دل یک سیلاب مهلک ضیافتی برپاست؛ ضیافتی در قعر»
آثار مهدی راحمی در این نمایشگاه برای دومین بار به صورت انفرادی در گالری آرتیبیشن نمایش داده می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانند برای بازدید از این نمایش در روزهای تعطیل از ساعت ۱۶:۰۰ تا ۲۰:۰۰ و روزهای دیگر از ۱۱:۰۰ تا ۲۰ در گالری آرتیبیشن به آدرس خیابان شریعتی، نرسیده به همت، خیابان گل نبی غرب، میدان احمدی روشن، خیابان ساسانی پور، کوچه قندی، پلاک۶ حضور پیدا کنند.