خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساماندهی آبرسانی به ۶ روستای البرز در مراحل پایانی قرار گرفت

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 06 اردیبهشت 1402 - 16:01
کرج- استاندار البرز گفت: با همت سپاه امام حسن مجتبی (ع) در البرز در مرحله نخست ۶ روستای البرز در این طرح قرار گرفتند.
البرز،ساماندهي،آبرساني،مجتبي،روستاي،آب

به گزارش خبرگزار مهر، مجتبی عبداللهی ظهر دوشنبه در جلسه بررسی روند ساماندهی آبفای روستایی که در سالن جلسات حوزه استاندار برگزار شد، ضمن قدردانی از تعامل سپاه امام حسن مجتبی (ع) در این اقدام جهادی اظهار کرد: جهاد آبرسانی در دولت سیزدهم با محوریت ساماندهی و ایجاد زیرساخت‌های آبرسانی به مناطق محروم و روستاها راه اندازی شد و با همت سپاه امام حسن مجتبی (ع) در البرز در مرحله نخست ۶ روستای البرز در این طرح قرار گرفتند.
وی افزود: ۱۸۰ روستای دیگر در البرز نیازمند ساماندهی آبرسانی هستند که برای این منظور درصدد جلب مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی کشور هستیم.
استاندار البرز ادامه داد: اکنون پروژه ساماندهی آب روستایی در ۶ روستای سلطان آباد، یعقوب آباد، خیرآباد، هیو، قاسم آباد و بختیار در شهرستان‌های چهارباغ، ساوجبلاغ و نظرآباد با پیشرفت بیش از ۹۰ درصد در حال تکمیل است.
عبداللهی بر ضرورت ساماندهی چاه‌های آب استان از طریق آبفا و آب منطقه‌ای البرز نیز تاکید کرد.