خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل پرونده تخلفاتی برای ۲۵ نانوایی متخلف در زاهدان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 اردیبهشت 1402 - 22:29
زاهدان- مدیر بازرسی و نظارت بر بازار سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از تشکیل پرونده تخلفاتی برای ۲۵ نانوایی متخلف در زاهدان خبر داد.
نانوايي،فطر،تعطيلي،عيد،ايام،توجه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، منصور عدل در تشریح این خبر، افزود: ۲۵ واحد نانوایی متخلف زاهدان که اقدام به تعطیلی خودسرانه در ایام عید فطر کرده بودند، شناسایی شده و تشکیل پرونده شدند.
وی ادامه داد: با توجه به ابلاغ اتحادیه نانوایان شهر زاهدان، مقرر شده بود به دلیل افزایش تقاضای نان بعد از ماه مبارک رمضان و نیز رفاه حال همشهریان عزیز واحدهای نانوایی مجاز به تعطیلی یک روز عید فطر به انتخاب خودشان باشند که با توجه به تخطی ۲۵ واحد نانوایی که منجر به تعطیلی خودسرانه و بدون هماهنگی شده بود، بازرسین جهاد کشاورزی اقدام به شناسایی و معرفی متصدیان به اداره تعزیرات حکومتی کردند.
وی اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد واحدهای نانوایی از این قانون تمکین کرده و در این ایام، به مردم خدمات رسانی کردند که با توجه به ایام عید فطر جای قدردانی بسیار دارد.