خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرار مالیاتی پزشکان متخلف کرمانشاهی رصد می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 اردیبهشت 1402 - 17:52
کرمانشاه- دادستان کرمانشاه با اشاره به شناسایی تخلف مالیاتی یکی از پزشکان استان، گفت: فرار مالیاتی پزشکان متخلف کرمانشاهی رصد می‌شود.
پزشكان،رصد،متخلف،ارجاع،پزشك

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام کرمی با اشاره به فرار مالیاتی برخی از صنوف و از جمله پزشکان، اظهار کرد: طی ماه‌های گذشته گزارشاتی از سوی برخی از شهروندان مبنی بر تخلفات برخی از پزشکان دریافت شد.
وی ادامه داد: طبق این گزارشات برخی از پزشکان به جای استفاده از کارتخوان از بیماران می‌خواهند که هزینه‌های ویزیت را به نام نزدیکانشان جابجا کنند.
دادستان کرمانشاه با بیان اینکه شناسایی و رصد این پزشکان در دستور کار قرار گرفته، افزود: در این راستا با رصد پلیس امنیت اقتصادی استان اخیراً یکی از این پزشکان متخلف شناسایی شد.
وی از ارجاع پرونده این پزشک به دستگاه قضائی استان خبر داد و گفت: پرونده این پزشک در شعبه پنجم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه رسیدگی شد.
کرمی تاکید کرد: در حال حاضر کیفرخواست این پزشک متخلف صادر و پرونده‌اش به دادگاه ارجاع شده است.
وی در پایان به سایر پزشکان و صنوف متخلف که فرار مالیاتی دارند، هشدار داد که مورد رصد و شناسایی قرار گرفته و پرونده آنها به دستگاه قضائی ارجاع داده می‌شود.