خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: بیش از ۶۰۰ نظامی اوکراینی در شبانه‌روز گذشته کشته شدند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 05 اردیبهشت 1402 - 17:11
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که در درگیری‌های ۲۴ ساعت گذشته، شمار دیگری از تجهیزات نظامی اوکراین منهدم شدند.
اوكراين،ارتش،منهدم،نظامي،روسيه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، وزارت دفاع روسیه از ادامه تلفات نظامیان اوکراینی در نبردهای شبانه‌روز گذشته خبر داد.
وزارت دفاع روسیه امروز سه‌شنبه در گزارش روزانه خود آورد که تلفات ارتش اوکراین طی ۲۴ ساعت گذشته به ۶۴۵ نظامی و مزدو رسیده است.
همچنین در همین مدت شماری دیگری از تجهیزات نظامی آمریکایی ارتش اوکراین نیز منهدم شدند.
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ۴ گروه خرابکار و جاسوسی ارتش اوکراین را در جمهوری لوهانسک و منطقه خارکف شناسایی و منهدم کرده است.
همچنین تلفات دشمن در درگیری در این منطقه بالغ بر ۶۵ نظامی بود، همچنین دو خودروی زرهی و یک کامیون وانت ارتش اوکراین نیز هدف نیروهای روسی قرار گرفت و منهدم شد.
بنا به گزارش وزارت دفاع روسیه، انبار مهمات تیپ ۶۷ مکانیزه نیروهای ارتش اوکراین در نزدیکی روستای ترنووایا در منطقه خارکف منهدم شد.
در درگیری در مسیر کراسنولیمان، بیش از ۸۰ نظامی اوکراینی کشته شدند و دو خودروی زرهی پیاده نظام و یک دستگاه هویتزر دی -۲۰ ارتش اوکراین نیز منهدم شد.