خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس در سفر رئیس جمهور- اخبار خوزستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 05 اردیبهشت 1402 - 14:15
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان از افتتاح پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس در سفر رئیس جمهور به خوزستان خبر داد.
گاز،پالايشگاه،خوزستان،واحد،تن،خانچي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، محمد خانچی اظهار داشت : یکی از پروژه‌هایی که قرار است در سفر رئیس جمهور به خوزستان بهره‌برداری شود ‌"پالایشگاه گاز هویزه خلیج فارس" است که برای اجرای این پالایشگاه ‌ ‌بیش از یک میلیون و 338 هزار یورو اعتبار ارزی و بیش از 22 هزار میلیارد ریال اعتبار ریالی هزینه شده است.
معاون عمرانی استاندار خوزستان ادامه داد: در این پالایشگاه، روزانه، 97 هزار بشکه معادل هفت هزار و 318 تن گاز طبیعی، 6 هزار و 649 تن گاز شیرین و 41 تن گوگرد جامد تولید خواهد شد.
خانچی افزود: افتتاح این پروژه کمک بزرگی در جمع‌آوری و بازیابی گازهای مشعل‌های غرب کارون می‌کند و در کاهش آلودگی شهر اهواز و مناطق اطراف آن بسیار اثر‌گذار است.
معاون عمرانی استاندار خوزستان با بیان اینکه پروژه بزرگ دیگری که قرار است در این سفر بهره‌برداری شود واحد گاز نیروگاه کلاس F دوکوهه اندیمشک است، تصریح کرد: این نیروگاه 451 مگاواتی از یک واحد گازی و یک واحد بخار برخوردار است و کمک بزرگی در تولید برق کشور دارد.
انتهای پیام/735/