سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز عملیات خارج‌سازی مغروقه‌های پرخطر در آبراه‌های هرمزگان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 05 اردیبهشت 1402 - 12:42
بندرعباس - معاون فنی و نگهداری بنادر و دریانوردی هرمزگان از آغاز عملیات خارج‌سازی هفت فروند مغروقه پرخطر واقع در مسیر تردد دریایی این استان خبرداد.
تردد،دريايي،عمليات،مسيرها،واقع،شناورهاي،پرخطر،بنادر

به گزارش خبرگزاری مهر، فریدون پیشدار با اعلام آغاز عملیات خارج‌سازی هفت فروند مغروقه پرخطر واقع در مسیر تردد دریایی آبراه‌های این استان افزود: این اقدام با توجه به اهمیت حفظ ایمنی تردد دریایی در مسیرها و آبراه‌های حاکمیتی کشور با انجام فرآیند قانونی صورت گرفته است.
وی در تشریح جزئیات عملیات خارج‌سازی نخستین مغروقه گفت: با تأمین انواع شناور شامل بارج جرثقیل‌دار، یدک‌کش و تجهیزات غواصی و تجهیزات برشکاری زیرآب عملیات خارج سازی نخستین مغروقه پرخطر واقع در ضلع غربی کانال ورودی بندر شهید باهنر آغاز شده است.
معاون فنی و نگهداری بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: قرار است بر اساس اولویت‌بندی خطر ساز بودن این مغروقه ها در مسیرها و مناطق مختلف استان پاکسازی صورت پذیرد که این امر تا محدوده بندر جاسک امتداد خواهد داشت.
پیشدار بیان کرد: وجود شناورهای مغروق واقع در مسیرهای پرتردد دریایی خطر برخورد سایر شناورها را افزایش داده و احتمال غرق شدن یا آسیب دیدن شناورهای درحال تردد در آن مسیرها وجود خواهد داشت.
وی ادامه داد: انجام این مهم علاوه بر پیشگیری از موارد یاد شده از خسارات جانی و مالی جلوگیری خواهد شد.
به گفته پیشدار هزینه ریالی اجرای عملیات خارج سازی حدود ۳۰۰ میلیارد ریال بوده که در راستای ایمن‌سازی تردد دریایی توسط سازمان بنادر تأمین شده است.