خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشته‌های جدید دانشگاهی براساس نیازهای خوزستان تعریف می‌شود

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | دوشنبه، 04 اردیبهشت 1402 - 17:42
اهواز- رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: بررسی و ایجاد رشته‌های جدید جزو مأموریت‌هایی است که دنبال تا رشته و سرفصل‌های جدیدی در این دانشگاه راه‌اندازی شود.
كشاورزي،دانشگاه،خوزستان،فياضي،ترازي،علوم،دانشجويان،ارتباط،طب ...

جمال فیاضی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان یکی از مراکز آموزش عالی در خوزستان است که با سابقه طولانی به شکل تخصصی در بخش کشاورزی فعالیت می‌کند.
وی افزود: با توجه به ظرفیت مهم کشاورزی در خوزستان، این دانشگاه نقش و رسالت خطیری را در تربیت نیروی انسانی متخصص در این زمینه دارد و علاوه بر این دانشگاه در بخش رسالت‌های اجتماعی نیز وظایفی را برای خود تعریف کرده است.
فیاضی ادامه داد: نمی‌توان دور دانشگاه دیوار کشید و خود را مجزا از اجتماع دانست بلکه باید تعاملی میان جامعه و دانشگاه سیستماتیک برقرار باشد تا حرکت دانشگاه بر اساس حل مسائل در سطح ملی و منطقه‌ای صورت گیرد.
وی بیان کرد: همچنین در بخش فرهنگی، توانمندسازی دانشجویان و سپردن امور به خود دانشجویان در اولویت است به گونه‌ای که در ۹ ماه گذشته اقدامات فاخری در این بخش صورت گرفت.
وی افزود: در بخش آموزشی نیز بررسی و ایجاد رشته‌های جدید جزو مأموریت‌هایی است که دنبال تا بتوان رشته و سرفصل‌های جدیدی را در این دانشگاه راه‌اندازی کرد؛ ارتباط با دستگاه‌های پژوهشی و هم‌افزایی با صنایع کشاورزی که می‌تواند جریان ارتباط با صنعت در استان را نیز تقویت کند.
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: سال گذشته مطابق فرمایش رهبری معظم انقلاب و شعار سال تلاش کردیم به سهم خود مسئله کشاورزی و فناوری‌های نوین و دانش بنیان را پایه‌ریزی تا کاستی در این حوزه را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز سهم و نقش کشاورزی در تولید ملی بسیار مؤثر است و با استقلال کشور هم ترازی می‌کند و اگر کشاورزی مستقل و پایداری داشته باشیم، می‌توانیم در سایر بخش‌ها نیز به خودکفایی برسیم.
فیاضی گفت: به‌کارگیری دانش کشاورزی در کشور هنوز با شتاب‌های علمی که در این بخش صورت گرفته هم ترازی ندارد.
این بهره‌وری کشاورزی را کاسته و ضرورت حرکت به سمت علمی کردن کشاورزی را آشکار می‌کند.
جبران آن مستلزم این است که فضا برای دانشگاه‌های مرتبط با حوزه‌ی کشاورزی باز شود.