سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باشگاه امید به آنتن بازگشت/ پخش هفتگی از شنبه تا سه‌شنبه

مهر | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 04 اردیبهشت 1402 - 16:39
باشگاه امید پس از غیبتی کوتاه در ماه‌ مبارک رمضان، با ویژه برنامه عید سعید فطر، پخش خود را در شبکه امید از سر گرفت و از شنبه تا سه شنبه روی آنتن می‌رود.
اميد،باشگاه،برنامه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برنامه، «باشگاه امید» به تهیه‌کنندگی علیرضا صادقی و سردبیری فاطمه داودی، با اجرای حامد مدرس و مریم قاسمی، به حوزه‌ نوجوانان و دغدغه‌های‌شان می‌پردازد.
برنامه «باشگاه امید» به مناسبت عید فطر در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه، دوم تا چهارم اردیبهشت، ساعت ۱۴ الی ۱۶ از قاب شبکه امید پخش می‌شود.
«باشگاه امید» در این سه ویژه برنامه میزبان فعالان حوزه نوجوان، گروه‌های سرود دانش‌آموزی و شگفتانه‌های مختلف برای نوجوانان خواهد بود.
همچنین برنامه «باشگاه امید» در روزهای آتی از شنبه تا سه‌شنبه، از شبکه امید پخش می‌شود.