خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمهیدات لازم برای اجرای طرح کنترل فشارخون در گناوه اندیشیده شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 08 خرداد 1398 - 20:28
گناوه- فرماندار گناوه گفت: در شهرستان گناوه به منظور اجرای مطلوب طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا تمهیداتی و برنامه ریزی هایی اندیشیده شده و اطلاع رسانی هایی نیز صورت گرفته است.
طرح،اجراي،اطلاع،گناوه،خون،شهرستان،فشار،رساني،سلامت،بسيج،كنتر ...

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی پاک نژاد عصر چهارشنبه در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی این شهرستان اطهار داشت: در شهرستان گناوه به منظور اجرای مطلوب طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا تمهیداتی و برنامه ریزی هایی اندیشیده شده و اطلاع رسانی‌هایی نیز صورت گرفته است.
فرماندار گناوه گفت: خانه سمن‌ها، فعالان اجتماعی، ائمه جمعه گناوه و ریگ و ائمه جمعه اهل تسنن، وعاظ دینی در مساجد و تکایا اهداف طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا را به مردم اطلاع رسانی کنند.
وی اظهار داشت: اطلاع رسانی چهره به چهره از مواردی مهم است که می‌توان در جمع‌های مختلف این طرح را از این طریق نیز اطلاع رسانی کرد و نشر بنر و پلاکارد و پوستر، پخش کلیپ‌هایی از طریق فضای مجازی نیز در دستور باشد.
فرماندار گناوه با تاکید بر نقش رسانه‌ها در اطلاع رسانی این طرح خاطرنشان کرد: رسانه‌های شهرستان همواره در کنار مسئولان و مردم در موارد مختلف حضوری فعال دارند و انتظار می‌رود در زمینه اطلاع رسانی طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا نیز تلاش کنند.
وی بیان کرد: با اشاره به اینکه همه ادارات شهرستان آمادگی کامل برای اجرای این طرح را دارند اضافه کرد: حضور مسئولان در ایستگاه‌ها باعث دلگرمی مسئولان اجرای طرح می‌شود که لازم است مدنظر قرار گیرد.
پاک نژاد گفت: دستگاه‌های اجرایی، دهیاری‌ها و شورای اسلامی روستاها در زمینه اجرای طرح با شبکه بهداشت هماهنگی و همکاری لازم را داشته باشند و شهرداری‌های گناوه و ریگ امکانات لازم را در اختیار شبکه بهداشت قرار دهند و بخصوص بیلبوردهای تبلیغاتی در ورودی‌های شهرها مدنظر باشد.
فرماندار گناوه تصریح کرد: جهت امنیت پایگاه‌های اجرای طرح با نیروی انتظامی مکاتبه شود و برای کمیته امداد و بهزیستی و درمانگاه تأمین اجتماعی با توجه به تعداد زیاد مراجعه کننده پایگاه در نظر گرفته شود و افرادی مستقر شوند.
فشار خون بالا قاتل خاموش است
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه نیز گفت: بیماری فشار خون بالا قاتل خاموش است که زمینه ساز بیماری‌های قلبی و عروقی است.
محمد باز یاری افزود: این مجموعه برنامه ریزی لازم برای هرچه بهتر اجرای این طرح انجام داده و مراکز درمانی در سطح شهر و روستاهای شهرستان آمادگی کامل دارند.
وی بیان کرد: در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا از افراد بالای ۳۰ سال فشار خون گرفته و بررسی و اندازه گیری می‌شود و افرادی که از بیماری خود اطلاع ندارند در این طرح شناسایی شده و جهت ادامه درمان راهنمایی می‌شوند.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح باعث بالا بردن سواد اجتماعی و سلامت جامعه و افزایش خود مراقبتی شده تا افراد برای سلامت خود ارزش قائل شوند و بتوانند پیگیر وضعیت سلامت خود باشند.
بازیاری اضافه کرد: فراخوان و اطلاع رسانی این طرح از طریق رسانه‌ها، صدا و سیما، فضای مجازی، کلیپ‌ها و نصب بنر و پلاکارد و پوستر در مجامع عمومی آغاز شده که تا پایان اجرای طرح ادامه می‌یابد.
وی یادآور شد: از شورای اداری و سلامت شهرستان انتظار داریم که این شبکه را در اجرای هرچه مطلوب‌تر طرح یاری کنند تا جمعیت تحت پوشش به خوبی از آن بهره برده و شهرستان در جایگاه خوبی قرار گیرد.