خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر نیرو برای بررسی تنش آبی روانه مازندران می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 اردیبهشت 1402 - 14:57
ساری- استاندار مازندران گفت: وزیر نیرو برای بررسی مسائل و راهکارهای حل تنش آبی و توسعه زیرساخت ها به استان سفر می کند.
مازندران،برق،آب،نيرو

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمود حسینی پور با اشاره به دیدار با وزیر نیرو برای بررسی مسائل و راهکارهای حل تنش آبی و توسعه زیرساخت‌های آب و برق استان گفت: وزیر نیرو برای بررسی میدانی مسائل حوزه‌های مطروحه در این دیدار به مازندران سفر می‌کند.
حسینی پور، تصریح کرد: بنا داریم با حمایت‌های وزیر نیرو پروژه‌های شاخص و بزرگی را در صنایع آب و برق در مازندران اجرایی نمائیم.
گفتنی است، مدیران عامل شرکت آب منطقه‌ای و آب فاضلاب، شرکت توزیع برق و برق منطقه‌ای استان در این دیدار؛ استاندار مازندران را همراهی کردند.
حدود ۱۰۰ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران به دلیل بارندگی کم و خشکسالی دچار تنش شدند.