خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیرانداری در زابل/ عاملان طی کمتر از ۲ ساعت دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 04 اردیبهشت 1402 - 13:34
زاهدان- فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری عاملان تیراندازی به سمت خودروی یک شهروند و کشف یک قبضه سلاح از متهمان در شهرستان زابل خبر داد.
تيراندازي،پليس،جليليان،متهمان،مخفيگاهشان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار دوستعلی جلیلیان در تشریح جزئیات این خبر افزود: به دنبال اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی به سمت خودروی یک شهروند در زابل، بلافاصله مأموران پلیس امنیت عمومی به محل حادثه اعزام شدند.
جلیلیان با بیان اینکه این تیراندازی با انگیزه اختلافات قبلی انجام شده، تصریح کرد: اقدامات تخصصی و ویژه پلیس برای دستگیری متهمان متواری آغاز شد که در نهایت دو نفر عامل اصلی تیراندازی در مخفیگاهشان شناسایی و در کمتر از دو ساعت در عملیاتی ضربتی عاملان دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه متهمان یک قبضه سلاح شکاری غیر مجاز و تعدادی فشنگ مربوطه نیز کشف شد.