خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری مجمع پرسپولیس و کنار رفتن چند عضو هیأت مدیره

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 04 اردیبهشت 1402 - 11:06
مجمع باشگاه پرسپولیس در حالی فردا برگزار می‌شود که خروجی آن تغییر و تحول در هیأت مدیره سرخ‌پوشان خواهد بود.
مديره،هيأت،پرسپوليس،باشگاه

در حالی که کمتر از یکسال از معرفی اعضای جدید هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس می‌گذرد، اما قرار است به زودی تغییرات زیادی در این هیأت مدیره صورت بگیرد.
مجمع باشگاه پرسپولیس عصر فردا در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار خواهد شد که خروجی آن جدایی چند عضو هیأت مدیره خواهد بود.
این مجمع با حضور اعضای آن برگزار می‌شود و قرار است ۲ الی ۳ عضو هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس از این باشگاه جدا شوند تا نفرات جدید جایگزین آن‌ها شوند.
گفته می‌شود حسین شهریاری رئیس فعلی هیأت مدیره پرسپولیس همراه با حسین خبیری و پوراحمدی دو عضو دیگر این هیأت مدیره فردا از سمت خود استعفا دهند.
از طرف دیگر در صورت جدایی اعضای هیأت مدیره، قرار است سازمان خصوصی‌سازی نفرات جایگزین را با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان معرفی کند.
این تغییر و تحولات در حالی رخ می‌دهد که تیم پرسپولیس روز گذشته با شکست استقلال موقتا به صدر جدول لیگ برتر رفته همراه با سپاهان شانس زیادی برای رسیدن به قهرمانی لیگ برتر دارد.