خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت جهانی طلا امروز 1402/02/04- اخبار اقتصاد جهان - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی، بازار | دوشنبه، 04 اردیبهشت 1402 - 07:44
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.12 درصد کاهش به 1980 دلار و 77 سنت رسید.
افزايش،نرخ،بهره،طلا،قيمت،كاهش،مركزي،بانك،دلار

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، نگرانی در مورد افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا تمایل برای خرید طلا را تحت تأثیر قرار داده و باعث کاهش قیمت آن در روز دوشنبه شده‌است.
اظهارات سخت‌گیرانه مقامات فدرال رزرو واحتمال بالا رفتن مجدد نرخ بهره باعث شده این فلز گران‌بها دو هفته متوالی کاهش قیمت را تجربه کند.
با توجه به این‌که بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگه‌داری طلا به‌عنوان یک فلز سرمایه غیر سودده را افزایش می‌دهد، تمایل برای خرید آن ازسوی سرمایه‌گذاران پایین می‌آید.
این عامل باعث شده طلا از سطح 2000 دلار پایین‌تر بیاید و ارزش دلار افزایش یابد.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.12 درصد کاهش به 1980 دلار و 77 سنت رسید.
دو هفته کاهش پیاپی قیمت طلا پس‌از افزایش قیمت آن تا یک رکورد جدید صورت گرفت که بیشتر نتیجه تقاضا برای آن به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری ایمن به‌دنبال بحران‌های بانکی و احتمال رکود در سال جاری میلادی بود.
ترس از رکود اقتصادی مخصوصاً با افزایش بیشتر نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا از طلا به‌عنوان یک پشتوانه ایمن حمایت خواهد کرد.
بازارها 90 درصد احتمال می‌دهند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را 25 واحد در اجلاس هفته آینده افزایش دهد.
این بانک اعلام کرده روند افزایش نرخ بهره در ماه ژوئن متوقف خواهد شد، اما بازارها احتمال یک افزایش 25 واحدی دیگر را در ماه ژوئن می‌دهند.
بسیاری از مقامات فدرال رزرو اعلام کرده‌اند نرخ بهره با توجه به رشد تورم به بالاتر از هدف بانک مرکزی، همچنان افزایش خواهد یافت و بانک‌های مرکزی سایر مناطق دنیا از جمله بانک مرکزی اروپا و استرالیا هم از افزایش دوباره نرخ بهره خبر داده‌اند.
هر گونه شرایط سخت‌گیرانه پولی در دنیا بر قیمت طلا فشار می‌آورد.
قیمت نقره امروز با 0.45 درصد کاهش به 25 دلار و 17 سنت رسید و پلاتین با 2.15 درصد کاهش 1102 دلار و 95 سنت معامله می‌شود.
انتهای پیام/47