ثبت میلیونها تقاضا در قرعهکشی تهیه بلیت بازیهای المپیک ۲۰۲۰
مهلت ثبتنام در قرعهکشی تهیه بلیت بازیهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو با ثبت ۷.۵ میلیون تقاضا به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، کمیته برگزاری بازیهای المپیک ۲۰۲۰ اعلام کرد مهلت شرکت در قرعهکشی برای تهیه بلیت بازیهای توکیو را برای شهروندان ژاپنی به پایان رسیده و در مجموع ۷.۵ میلیون درخواست ثبت شده است.
روز گذشته این کمیته مهلت شرکت در قرعهکشی را به دلیل ترافیک بالا در وبسایت مربوطه، ۱۲ ساعت دیگر تمدید کرد.
در مجموع، ثبت هویت شناسایی، اولین قدم قبل از این که خریدار بتواند وارد قرعه کشی بلیت شود، به ۷، ۵۰۸، ۸۶۸ رسیده و وب سایت رسمی فروش بلیت بیش از ۲۴۲۵۰۰۰۰ بار در طول دوره درخواست بازدید شده بود.
با این وجود مشخص نیست که در مجموع چند بلیت از طریق سیستم آنلاین درخواست شده است.
شهروندان ژاپنی از ۹ میاین فرصت را داشتند تا برای تهیه بلیت بازیهای المپیک در قرعهکشی شرکت کنند.
نتیجه قرعهکشی ۲۰ ژوئن اعلام خواهد شد.
مسا تاکایا، سخنگوی کمیته توکیو ۲۰۲۰، اعتراف کرد که کمیته از نتیجه این ثبت نام هیجان زده و مسرور است.
وی گفت: "ما بسیار خوشحالیم که این مرحله بسیار مهم را با موفقیت پشت سر گذاشتیم.
"
" تعداد زیاد متقاضیان نشان میدهد که شور و اشتیاق زیادی در سراسر جهان برای بازیهای توکیو ۲۰۲۰ و به طور کلی ورزش وجود دارد.
"
"میلیونها بلیت با قیمتهای مقرون به صرفه در دسترس هستند و فرصتهای دیگری برای به دست آوردن یکی از این بلیتها وجود خواهد داشت.
"
بیشتر بخوانید:
انتهای پیام/
بیش از ۷.۵ میلیون نفر برای بلیت المپیک ۲۰۲۰ ثبت نام کردند