خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخراج سردبیر نشریه آلمانی برای مصاحبه هوش مصنوعی با مایکل شوماخر

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 03 اردیبهشت 1402 - 12:00
ناشران یک مجله آلمانی که مصاحبه با مایکل شوماخر که با هوش مصنوعی نوشته شده بود را چاپ کردند، سردبیر را اخراج و از خانواده این راننده مسابقات اتومبیلرانی «فرمول یک»عذرخواهی کردند.
شوماخر،گروه،گزارش،مجله،دي،بيانيه،مسابقات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، شوماخر که تاکنون ۷ بار قهرمان مسابقات شده و اکنون ۵۴ ساله است، پس از یک جراحت شدید مغزی هنگام اسکی در دسامبر ۲۰۱۳ میلادی تاکنون در انظار عمومی دیده نشده است.
خانواده او هفته جاری اعلام کردند یک دعوی حقوقی علیه هفته نامه «دی آکتوئل» (Die Aktuelle) اقامه می کنند که به گروه رسانه Funke تعلق دارد.
این گروه رسانه ای در بیانیه در وب سایت خود عذرخواهی کرده است.
د بیانکا پوهلمان مدیرعامل نشریات گروه در بخشی از بیانیه نوشته است: این گزارش نامتناسب و گمراه کننده هرگز نباید چاپ می شد.
گزارش مذکور به هیچ وجه با استانداردهای خبرنگاری که ما و خوانندگان مان از Funke انتظار داریم همخوانی ندارد.
انتشار این مقاله عواقب فردی برای پرسنل در برخواهد داشت.
آن هافمن، سردبیر «دی آکتوئل» که از سال ۲۰۰۹ مسئولیت روزنامه نگاری این روزنامه را بر عهده داشت، از امروز از وظایف خود برکنار می شود.
در جدیدترین شماره این مجله تصویری خندان از شوماخر روی جلد همراه با تیتر «مایکل شوماخر، نخستین مصاحبه» دیده می شود.
داخل مجله اظهارنظرهایی دیده می شد که توسط هوش مصنوعی تولید شده بود.
خانواده شوماخر درباره وضعیت سلامت این راننده سابق مسابقات فرمول یک بسیار محرمانه رفتار می کنند.