خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دفع حمله تروریستی در حومه درعای سوریه و کشته و زخمی شدن 4 تروریست- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 03 اردیبهشت 1402 - 11:45
منابع سوری اعلام کردند که نیروهای ارتش این کشور حمله تروریستی در حومه درعا در جنوب این کشور را دفع کردند.
سوريه،سودان،اعلام،ارتش،خارجه

به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری تسنیم، نیروهای ارتش سوریه با حمله تروریستی در حومه درعا مقابله کردند.
سانا گزارش داد که یگانی از نیروهای ارتش در روستای «الحاره» در حومه شمالی درعا، با حمله تروریستی گروه های مسلح مقابله کرد.
در پی این حمله یک نظامی ارتش سوریه جان باخت و دو تروریست کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
خبرگزاری رسمی سوریه بدون اینکه جزئیات بیشتری اعلام کند، تصاویری از دو تروریست کشته شده منتشر کرد.
نگرانی دمشق از درگیری در سودان
از سوی دیگر وزارت خارجه سوریه اعلام کرد که پیگیر اتباع این کشور در سودان است.
یک منبع مسئول در وزارت خارجه سوریه اعلام کرد: سوریه با نگرانی تحولات جاری در سودان را دنبال می‌کند و برای ملت سودان آرزوی امنیت و ثبات می‌کند.
این منبع بیان کرد: اهتمام زیادی به اوضاع سوری‌های مقیم سوریه و دیپلمات‌هایمان در کشور برادر سودان داریم.
وزارت خارجه به سفارت سوریه در خارطوم اعلام کرده است که اسامی سوری‌هایی که تمایل به خروج دارند را ثبت کند.
انتهای پیام/