خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نفیس‌ترین نسخه خطی سعدی رونمایی شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 02 اردیبهشت 1402 - 23:28
همزمان با برپایی نمایشگاه «بوستان در گلستان» از نفیس‌ترین نسخه خطی سعدی در کاخ گلستان رونمایی شد.
گلستان،كاخ،بوستان،مجموعه،جهاني،نمايشگاه،مشاهير،سعدي،ميراث

آفرین امامی مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان با اشاره به رسالت این مجموعه جهانی در حفظ و معرفی آثار فرهنگی و میراثی عنوان کرد: با توجه به وجود نسخه خطی نفیس در گنجینه کاخ گلستان، نمایشگاه بوستان در گلستان به مناسبت روز بزرگداشت ابومحمد مشرف‌الدین مصلح بن‌عبدالله بن‌مشرف متخلص به سعدی، شاعر و نویسنده پارسی‌گوی ایرانی برگزار شد.
مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان با اشاره به تاکید مهندس ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و معاون میراث‌فرهنگی کشور برای معرفی بیشتر مشاهیر ایرانی، تصریح کرد: در این زمینه یکی از مهمترین برنامه‌های کاخ گلستان تبیین و معرفی مشاهیر ادبی ایران است که از اسفند سال گذشته با برنامه (پاسداشت پایان سرایش شاهنامه فردوسی) شروع و در سال‌جاری نیز ادامه خواهد داشت.
امامی افزود: براین اساس کاخ گلستان براساس تقویم فرهنگی اقدام به برپایی نمایشگاه‌های مشاهیر فرهنگی و هنری براساس آثار موجود در این مجموعه جهانی می‌کند.
او ادامه داد: نمایشگاه بوستان در گلستان نیز با نمایش پنج نسخه خطی نفیس سعدی از جمله یک بوستان متعلق به قرن دهم به کتابت میرعلی سلطانی که دارای پنج مجلس مینیاتور است، برپا شده است.
مدیر مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان گفت: در نمایشگاه بوستان در گلستان، ۱۴ تابلو از اشعار سعدی برگرفته از مرقع گلشن نیز به نمایش گذاشته شده است.
نمایشگاه «بوستان در گلستان» از دوم تا نهم اردیبهشت ۱۴۰۲ در کاخ گلستان واقع در میدان ارگ میزبان علاقه‌مندان به هنر، شعر و ادبیات فارسی است.